Creuer Fluvial pel Riu Elba des de Berlín a Hamburg.

  • Itinerario
  • Información
    general
  • Condiciones
    y Precios
  • Incluído / No Incluído

Día 1

BARCELONA – BERLÍN

Presentació a l’hora indicada per sortir cap a l’aeroport de Barcelona, tràmits de facturació i embarcament al nostre vol amb destinació Berlín. Arribada a Berlin, on farem una primer aproximació a la ciutat. Dinar lliure i trasllat l’embarcament al nostre creuer a les 18:00 hores. Instal·lació als camarots. Presentació de l'equip de la tripulació i còctel de benvinguda. Sopar a bord.

Día 2

BERLÍN – NEDLITZ

Demà dedicarem el dia a la visita guiada de Berlín, la jove capital que durant molt de temps va il·lustrar la divisió del món en dos blocs. Després, tornarem a bord i navegarem cap a Nedlitz. Descobrirem l'encant idíl·lic dels llacs de Havel. Passejarem per l'illa del paó i admirarem els edificis històrics. A continuació, podrem realitzar la visita d’una autèntica joia monumental, declarada Patrimoni Mundial per la Unesco, la ciutat de Potsdam, de gran importància històrica. Després, tornarem a bord i navegarem cap a Brandenburg. Serà una nit d'animació.

Día 3

BRANDEBURG – MAGDEBURG

Navegació durant la matinada. A la tarda, sortirem per a la visita guiada de Magdeburg, situada al curs mitjà de l'Elba i la "Ruta romana". Aquesta antiga ciutat hanseàtica sorprèn per la seva diversitat cultural i arquitectònica. Després, tornarem a bord i continuarem el creuer cap a Calvörde. Serà una nit de ball.

Día 4

WOLFSBURG - LUNEBURG

Avui realitzarem la visita a l’espectacular i famós museu dedicat al disseny de l'automòbil. Inaugurat durant l'Exposició Mundial de Hannover el 2000, aquest museu dedicat a la història de l'automòbil és avui en dia el museu d'automòbils més visitat del món. Tornada a bord. Tarda de navegació cap a Lüneburg, on arribarem al vespre.

Día 5

LUNEBURG - HAMBURG

Pel matí, visita guiada de Lüneburg, una de les ciutats hanseàtiques millor conservades. Durant l'Edat Mitjana, va ser una de les ciutats més riques d'Alemanya gràcies a la indústria de la sal. El casc antic revela la seva arquitectura tradicional de maons vorejats. Tornada a bord. Començament de la navegació. Pas pel pujador de vaixells de Scharnebeck, un dels més alts d'Europa amb un desnivell de 38 metres.

Día 6

HAMBURG - LUBECA

Durant el dia d’avui realitzarem la visita guiada d’Hamburg. L'ambient i l'encant marítim de la segona ciutat més gran d'Alemanya seduiran els viatgers. Es visitaran els punts principals de la ciutat, com el centre de la ciutat amb la Mönckerberstrasse, l'Alster, la plaça del mercat de l'Ajuntament, la borsa o fins i tot l'església de Sant Miquel. Continuació a peu a través del seu centre històric. És el barri més antic d’Hamburg. Tornada a bord per al dinar. A la tarda, sortida en autobús per a la visita guiada de Lübeck. Lübeck, anomenada la "reina de la Hansa", es va fundar l’any 1143. Per les seves cases patricianes i els seus nombrosos monuments gòtics de maons vermells, aquesta ciutat va ser considerada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Envoltat d'aigua, el centre històric conté magnífics monuments de diferents períodes: Gòtic, Renaixement, Barroc i Clàssic, la qual cosa el converteix en un conjunt únic. Es descobrirà la Holstentor, la porta d'entrada al casc antic, símbol del poder de l'antiga ciutat hanseàtica; l'església de Santa Maria, una autèntica joia gòtica de maó, i el monestir del castell. Retorn al vaixell. Nit de gala.

Día 7

HAMBURG – BARCELONA

Esmorzar bufet a bord. Avui desembarcarem i tindrem l’oportunitat de seguir descobrint la ciutat d’Hamburg, aprofundint amb la visita guiada pel seu centre històric. Dinarem a un restaurant de la ciutat i disposarem de temps per passejar pel seu animat centre comercial, abans de dirigir-nos a l’aeroport, per agafar el vol de retorn a Barcelona. Arribada i trasllat.

Creuer Fluvial pel Riu Elba des de Berlín visitant ciutats com Nedlitz, Brandeburg, Wolfsburg o Luneburg i desembarcant a Hamburg. Allotjament en camarot doble amb aire acondicionat, en pont principal. Vols: 25 de Juliol Barcelona - Berlín 07.15 - 10.00 31 de Juliol Hamburg - Barcelona 21.45 - 00.25  

  Preu per persona en camarot doble en Pont Principal amb aire acondicionat: 1.935€ Suplement camarot pont superior: 90€ Suplement individual: 680€   Serà necessari un dipósit d'inscripció de 450€ per persona. Pagament final 25 dies abans de la sortida    

INCLUYE

El programa inclou: ✓ Vols indicats, taxes aèries incloses ✓ El creuer inclou pensió completa des del sopar del dia 1 fins a l'esmorzar bufet del dia 7. ✓ Dinar extra dia 20/05/24 a la ciutat d’Hamburg ✓ L'allotjament en camarot doble amb aire condicionat, en pont principal ✓ Animació al vaixell, còctel de benvinguda i Nit de gala. ✓ Visites indicades al programa ✓ Trasllat a destí: aeroport-creuer-aeroport ✓ Assegurança d'assistència i cancel·lació ✓ Taxes portuàries.

¿Te interesa este viaje?
¡Pídenos información sin compromiso!